AutoDevKit Ecosystem

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Resolved! UDESTK NRND

"Hi,We are building hardware with the SPC58EG80E5 MCU. For debugging purposes, we plan to use the UDESTK-EVAL kit. However, on the product page, it states that it is "not recommended for new designs." What alternative options can we consider?"

cumuk by Associate
  • 1001 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! AEK Examples Import - where to find unchanged examples

The examples are a great resource to get started. But it looks like when making changes to an example it does not only safe in the working folder. It also safes (or changes) the original. After playing a lot with one example I wanted to just delete i...

Orbiter by Senior
  • 406 Views
  • 3 replies
  • 1 kudos

Resolved! L9963E wakeup

We have a BMS board with SPC574S64 Controller and L9963E as BMS ICI am trying to communicate with the BMS IC via Direct/Normal SPI modeI have done the necessary HW connections properly and ensured the SPI lines are proper.I am trying to communicate w...

VP6_0-1687092062042.png
VP.6 by Associate II
  • 1462 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! SPI communication between L9963E and SPC574S64E3

HiI am trying to configure SPI communication between L9963E and SPC574S64E3I referred the DSPI example in the latest SPC5StudioI could see the baud rate is configured to 1Mbps, 16kb and 26kb But as per the L9963E Spec the baud rate is either 333kbps ...

_legacyfs_online_stmicro_images_0693W00000bi3BwQAI.png
VP.6 by Associate II
  • 448 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

L9963E BMS Eval Board SPI data on the bus

Hi,I am trying to communicate with BMS IC on our developed board and I donot see the communication happening with BMS IC despite of following all the instructions I have a L9963E BMS Eval board for reference,I have tapped out the SPI frames on the bu...

VP6_0-1688271843350.png
VP.6 by Associate II
  • 757 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Cube IDE vs AutoDevKitStudio HELP! AEK-MCU-C4MLIT1

Hi, I just moved from stm32 with Cube IDE into AutoDevKit with an AEK-MCU-C4MLIT1 discovery board. I am so frustrated after a complete 8 hour spin and still no results. Why is AutoDevKit called an IDE when the Debugger is still external? I dont get i...

Orbiter by Senior
  • 855 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos
Labels