cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No ST-Link detected - STM32F407G-DISC1

JHunt12
Associate

To whom it may concern,

I have seen comments of similar regard with this issue, however I have not seen a way to solve the problem. When I try to debug my code and transmit it to my STM32F407G-DISC1 board it comes up with this "No ST-Link detected issue". I have attached photos, any help would be greatly appreciated.

 

Screenshot 2024-01-07 at 11.00.11 pm.pngScreenshot 2024-01-07 at 11.00.29 pm.pngScreenshot 2024-01-07 at 11.00.37 pm.pngScreenshot 2024-01-07 at 11.09.15 pm.png

3 REPLIES 3
Uwe Bonnes
Principal II

What is the silver box at the bottom? Only a part of your setup is visible, so maybe there is still some error in your setup. Did youtry to connect the board direct to the PC?

STTwo-32
ST Employee

Hello @JHunt12 and welcome to the ST Community 😊.

I suggest you to:

  • Try using another cable (data not charging cable).
  • Test using different USB ports on your PC.
  • Try to connect to CubeProgrammer using different connection modes (Under Reset,...)
  • Upgrade the ST LINK firmware.
  • Try to connect directly to PC (without any Hub or other way).

Best Regards.

STTwo-32

To give better visibility on the answered topics, please click on Accept as Solution on the reply which solved your issue or answered your question.

Don't use Hubs or Docking Stations.

Make sure to use a Data Cable not a Charging Cable

Tips, Buy me a coffee, or three.. PayPal Venmo
Up vote any posts that you find helpful, it shows what's working..