cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

STM32WB15 cannot connect stlink v2

Erdincca
Associate II

I encounter the following error when connecting STM32WB15 to ST-Link V2.

Error: No STM32 target found! If your product embeds Debug Authentication, please perform a discovery using Debug Authentication

only VDD,GND, and SWIO and SWCLK pins connected..

package is ..UFQFPN48

what is problem..?

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Erdincca
Associate II

i solved this problem... Proble is SW Fequency... Low frequency is working..

Thanks..

View solution in original post

6 REPLIES 6
TDK
Guru
  • Is this a custom board?
  • Are you using STM32CubeProgrammer? Does it output the target voltage? Is that voltage as expected?
  • Are you using a genuine programmer? Link to it.
If you feel a post has answered your question, please click "Accept as Solution".
Andrew Neil
Evangelist

@Erdincca wrote:

If your product embeds Debug Authentication,


Does it?

If 'yes':

 


@Erdincca wrote:

please perform a discovery using Debug Authentication


did you do that?

 


@Erdincca wrote:

only VDD,GND, and SWIO and SWCLK pins connected..


Have you tried adding Reset?

yes customboard. i use stm32cubeprogrammer. output voltage 3.3v. original stlink v2 use.. 

Perhaps a schematic error. Perhaps a hardware error.

If you feel a post has answered your question, please click "Accept as Solution".
Erdincca
Associate II

i solved this problem... Proble is SW Fequency... Low frequency is working..

Thanks..

@Erdincca  Good to hear it's solved.

Now please mark the solution - so that others who come here with the same problem can find it.