cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Firmware

snehadakhare01
Associate II

Hi, i have build up  Normal mode program For CAN on  board (stm32f103c8t6) setup. It is showing that data is transmitting but when I tested on board there no Data

Can you tell me what is the problem??

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

>>Can you tell me what is the problem??

This isn't a magic show, you'll need to present your software and hardware in a way others can understand what you have created.

CAN will need a transceiver to get to a bus, and the bus will need a responding device also attached to it.

In Loop-Back mode you could use a scope on the CAN_TX pin to see a signal.

Tips, Buy me a coffee, or three.. PayPal Venmo
Up vote any posts that you find helpful, it shows what's working..

View solution in original post

4 REPLIES 4

>>Can you tell me what is the problem??

This isn't a magic show, you'll need to present your software and hardware in a way others can understand what you have created.

CAN will need a transceiver to get to a bus, and the bus will need a responding device also attached to it.

In Loop-Back mode you could use a scope on the CAN_TX pin to see a signal.

Tips, Buy me a coffee, or three.. PayPal Venmo
Up vote any posts that you find helpful, it shows what's working..
snehadakhare01
Associate II

I have created bus to 

snehadakhare01
Associate II

The board I am using it will not work for loopback mode

Still seems to lack any material presentation of what you're doing

Tips, Buy me a coffee, or three.. PayPal Venmo
Up vote any posts that you find helpful, it shows what's working..