AnsweredAssumed Answered

SPC5Studio v4.0.0 import v3.7 project and proxy issues

Question asked by Aurelien.Leclercq on Jan 6, 2016
Latest reply on Jan 19, 2016 by Aurelien.Leclercq
Dear SPC5Studio Team,
I followed the installation procedure (backup licence and workspace, uninstall v3.7.1, remove workspace...) and I now have 2 problems:
- I exported my v3.7 project in zip file and imported it in v4.0. I added the Platform, init and LL drivers SLA packages and I generate the components. WHERE COULD DRIVERS SETTINGS BE FOUND? The clock component shows clock settings, ok, but where are FlexCAN, DSPI settings??? Even if I create an app using the wizard, i'm stuck. The clock settings are not using the values I used in my configuation.xml. Is the v3.7 configuration.xml still supported in v4.0?
- I set the http and https proxy settings to manual with correct server address, port, login and pwd, clear socks entries, and at startup the log says "System property https.proxyPort is not set but should be 8080." and so on for all 6 properties. Only one time it worked after applying but when looking for updates or market place I had 2 possible issues:
  - 9 times out of 10, the log shows "Provisioning exception" containing "HTTP Proxy Authentication Required: http://hightec.spc5studio.com/content.xml".
  OR
  - 1 time out of 10, the fetching starts but the transfer is extremely slow (2kB/s...) and stops after 20 minutes. The ST website is also very slow to respond. Is there any issues on the ST side or could this come from my proxy config? What would you recommand?

Outcomes