AnsweredAssumed Answered

STM32L476RG Nucleo: Failed to load flash loader IAR 7.3 EWARM 7.5

Question asked by wakefield.evan on Feb 29, 2016
Latest reply on Mar 1, 2016 by Clive One
Running the most up to date EWARM on IAR. I receive the following problem in my Debug Log:

Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Loaded macro file: C:\Program Files (x86)\IAR Systems\Embedded Workbench 7.3\arm\config\debugger\ST\STM32L4xx.dmac 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Loaded macro file: C:\Program Files (x86)\IAR Systems\Embedded Workbench 7.3\arm\config\flashloader\ST\FlashSTM32L4xxx.mac 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Connected to ST-Link/V2-1 [SWD mode 1800 kHz] Firmware V2.J23.S6 (Probe no: 74622707) 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Software reset was performed 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Initial reset was performed 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: C:\Program Files (x86)\IAR Systems\Embedded Workbench 7.3\arm\config\flashloader\ST\FlashSTM32L4xxx.mac(13,33): Error: Operation error.  
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Error while calling macro execUserFlashInit 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Unloaded macro file: C:\Program Files (x86)\IAR Systems\Embedded Workbench 7.3\arm\config\flashloader\ST\FlashSTM32L4xxx.mac 
Mon Feb 29, 2016 10:17:59: Failed to load flash loader: C:\Program Files (x86)\IAR Systems\Embedded Workbench 7.3\arm\config\flashloader\ST\FlashSTM32L4xxxG.flash 

I made sure to check to make sure my ST Link utilities were up to date and have selected SBW in my project options under ST link. I also made sure my device firmware was upd to date and can talk to the board. 

Using IAR 7.3.4, EWARM 7.50.3

Please help!

Outcomes